صادرات به ترکیه و بررسی بازار این کشور

کشور ترکیه در همسایگی کشورمان ایران قرار گرفته که رابطه خوبی با ایران دارد و همین امر باعث شده تا بتوانیم روابط تجاری پرسودی را با این کشور برقرار کنیم.

در سال‌های اخیر صادرات به ترکیه افزایش چشمگیری داشته و بسیاری از بازرگانان به دنبال صادرات کالاهای ایرانی به کشور ترکیه هستند.

اما برای صادرات کالا به ترکیه قوانینی وجود دارد که لازم و ضروری است قبل از هر اقدامی از این قوانین مطلع باشید تا در آینده با مشکل و ضرر و زیان مواجه نشوید.

اگر به صادرات کالاهای ایرانی به ترکیه فکر می‌کنید، این مقاله را تا انتها بخوانید.

 

بررسی بازار صادرات کشور ترکیه

برای تجارت و صادرات به ترکیه، اولین مرحله پس از این که کالای مورد نظر خود را انتخاب کردید، این است که بازار آن کالا را در ترکیه بررسی کنید، میزان تقاضای مورد نظر را بسنجید و رقبای خود را در این زمینه بشناسید.

همچنین شما باید قیمت کالای مورد نظر را نیز بررسی کرده و میزان قیمت تمام شده خود و سودی که به دست خواهید آورد را نیز محاسبه کنید.

این مرحله، مهم‌ترین مرحله در پروسه صادرات به ترکیه است و باید دقت کافی را در این مرحله بگذارید تا در آینده با مشکلی مواجه نشوید.

ممکن است این مرحله طولانی باشد اما باید بدانید که ارزشش را دارد، زیرا می‌توانید با اطلاعات جامع وارد بازار کالای مورد نظر خود شوید.

 

صادرات به ترکیه با سرمایه کم

صادرات به ترکیه اصولا نیاز به سرمایه دارد اما با توجه به این که بهترین کالا ها برای صادرات به این کشور کالاهایی مانند کالاهای نفتی و زعفران هستند، بهترین راه حل برای صادرات با سرمایه کم به ترکیه، صادرات چمدانی است که از طریق آن می توانید مقدار کمی کالا را به این کشور صادر کرده و سود اندکی نیز به دست آورید.

 

صادرات کالا به ترکیه

در این مرحله، شما دانش کامل و کافی در مورد مقررات صادرات ترکیه، بازاری که قصد هدف گذاری آن را دارید و قیمت محصول مورد نظر خود در ترکیه دارید.

پس از محاسبه تمام هزینه ها و سود، شما آماده هستید تا فرآیند صادرات به ترکیه را آغاز کنید.

برای ادامه، باید با شرکت های حمل و نقل وارد مذاکره شوید تا بر اساس نوع محصول، وزن و بسته بندی خود، قیمت گذاری کنید.

پس از این، می توانید بارگیری کالا را آغاز کرده و آنها را به یک پست بازرسی گمرک ترکیه منتقل کنید.

معمولا، کالاها از طریق حمل و نقل زمینی از طریق مرزهای تجاری به ترکیه ارسال می شوند، اگرچه حمل و نقل هوایی نیز یک گزینه جایگزین است.